Tietoa meistä

Johanna Sillanpää, eläinlääkäri

Johanna on taitava ja pidetty eläinlääkäri, jolla on vuosien kokemus niin kunnaneläinlääkärin kuin opiskelijoita ohjaavan sairaalaeläinlääkärinkin työstä. Johannan vahvuus on monipuolisuus: hän osaa hoitaa lemmikkieläimiä kissoista koiriin ja kaneihin, hevosia, tuotantoeläimiä ja jopa minisikoja ja alpakoita. Johanna tekee mielellään akuutti- ja päivystysluontoista työtä, kirurgiaa sekä kesäisin tammapraktiikkaa. Hän on työssään tarkka ja pitää osaamisensa ajan tasalla kouluttautumalla säännöllisesti.

Haave eläinlääkärin ammatista sai alkunsa lapsuudenkesistä mummolassa Etelä-Pohjanmaalla, jossa maaseutu toi eläimet ja niistä huolehtimisen lähelle sydäntä. Johanna pitää edelleen aivan erityisesti lehmistä ja kissoista. Vapaa-ajalla Johannaa liikuttaa oma hevonen Tara.

Koulutus: Degree in Veterinary Medicine 2012

Liisa Urm, eläinlääkäri

Liisa on alueella monelle tuttu jo ennestään perheiden nelijalkaisten omaeläinlääkärinä. Hän on tehnyt aiemmin kunnaneläinlääkärin töitä eri puolilla Suomea ja on viime vuosina pyörittänyt omaa, etenkin hevosten hammashoitoihin keskittyvää praktiikkaansa. Nyt hänet voi tavata myös KasarmiVetillä pieneläinten parissa, hevosia Liisa hoitaa jatkossakin oman praktiikkansa (elainlaakariurm.fi) kautta.

Liisa pitää tärkeänä eläinten asianmukaista hoitoa ja hyvää eläinten käsittelyä. Hänen mielenkiintonsa kohteena ovat erityisesti pieneläimet ja hevoset, joiden hammashoitoon hän onkin hankkinut paljon lisäkoulutusta.

Liisa on ollut eläinrakas koko ikänsä ja harrastanut ratsastusta pikkutytöstä asti. Tällä hetkellä harrastuskaverina on sympaattinen Paavo-ruuna, ja kotona perheen lemmikkinä ovat Jussi-Kani ja Tessa-koira.

Koulutus: Degree in Veterinary Medicine 2012

Heli Reponen, eläinlääkäri

Heli on tehnyt valmistumisensa jälkeen aluksi kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia, mutta kesällä 2019 polku ohjautui pieneläinpraktiikkaan. Heli on tarkka ja potilaidensa hoitoon omistautuva eläinlääkäri, jonka erityisiä kiinnostuksenkohteita eläinlääketieteessä ovat sisätaudit sekä iho- ja korvasairaudet. Heli pyrkii siihen, että jokaisen potilaan vastaanottokäynti olisi mahdollisimman peloton. Heli kehittää osaamistaan osallistumalla vuosittain alan koulutuksiin.

Heli on viettänyt lapsuutensa ja nuoruutensa lehmien, hevosen, kissojen ja kanien ympäröimänä. Nuorena vaihtoehtoja tulevaisuuden ammateiksi oli kaksi: joko kotitilan jatkaminen tai eläinlääkärin ura. Palo jälkimmäiseen vei voiton. Vapaa-ajalla Heli rentoutuu mm. ruuanlaiton, luonnossa liikkumisen ja musiikin parissa.

Koulutus: Eläinlääketieteen lisensiaatti 2018

KasarmiVetin tarina

KasarmiVetin tilat sijaitsevat Lahden Hennalan vanhalla kasarmialueella rakennuksessa numero 3, lehmuskujan varrella. Kapteeniksi kutsutun rakennuksen punaiset tiilet on muurattu Venäjän vallan aikana vuosina 1912–1913. Kyseessä on entinen upseerien asuinrakennus, joka on toiminut myöhemmin Hämeen rykmentin oppilasasuntolana.

Kun omalle yritykselle tiloja Lahdesta etsinyt Johanna kuuli, että kasarmin rakennuksia aletaan kunnostaa vuokrausta varten, kaikki tuntui loksahtavan kohdalleen. Johannan lapsuudenkoti oli Hennalassa, ja hän on aina ollut kiinnostunut historiasta ja arvostanut vanhoja rakennuksia.

Mahdollisuus perustaa oma eläinlääkäriasema historialliselle alueelle suojelukohteeseen sinetöi päätöksen yrittäjäksi ryhtymisestä.

Tammikuussa 2021 Kapteenin tarinassa alkoi uusi luku, kun eläinlääkäriasema KasarmiVet aloitti toimintansa. Tervetuloa osaksi tarinaa asiakkaanamme ja yhteistyökumppaninamme!

Kasarmialueen rakennusten historiasta voit lukea lisää täältä.

KasarmiVetin arvot

KasarmiVet on ketjuun kuulumaton, lahtelainen perheyritys, jonka toiminta perustuu seuraaville arvoille:

 • joustavuus; pyritään joustamaan asiakkaan tarpeiden mukaan
 • yksilöllisyys; hoito räätälöidään eläimen tarpeet ja omistajan tilanne huomioiden 
 • rehellisyys ja luotettavuus; asiakas voi luottaa siihen, että hänelle kerrotaan rehellisesti ja avoimesti eläinpotilaan tarvitsemista hoidoista ja vain tarvittavia toimenpiteitä suositellaan ja tehdään.  
 • ystävällisyys ja välittäminen; asiakkaat ja eläinpotilaat kohdataan ystävällisesti ja eläimen kuulumisista välitetään myös eläinlääkärikäynnin jälkeen.

Yhteistyössä

Eläinlääkäri Liisa Urm www.elainlaakariurm.fi.

Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistys

Kotisivujen valokuvista kiitämme Aku Heinosta, Jessica Tammistoa, Anne Huttusta ja Roosa Peltosta.

KasarmiVetin logon ja liikemerkin on suunnitellut Toni Kämppi.

Nettisivujen tekijänä Aku Mattila Visuals.

Tietosuojaseloste

 • Rekisterinpitäjä: MariaMedical Oy (y-tunnus 3149993-2) / KasarmiVet , Kasarmikatu 7 rakennus 3, 15700 Lahti p. 0442434784
  Tietosuojavastaava: Johanna Sillanpää
 • Eläinlääkäriasema KasarmiVetissa käsittelemme potilastietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.
 • Rekisteriin kerätään tietoja Eläinlääkäriasema KasarmiVetin asiakkaista ja heidän lemmikeistään sujuvan hoitosuhteen ylläpitämiseksi, asiakasyhteydenpidon ja laskutuksen mahdollistamiseksi, sekä lakisääteisten potilasasiakirjojen tallentamiseksi (MMM:n asetus nro 6/EEO/2000). Lisäksi tietoja käytetään tilastollisiin tarkoituksiin ja asiakkaan suostumuksella suoramarkkinointiin.
 • Omien tietojen tarkastamista koskevat yhteydenotot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai ottamalla yhteyttä klinikalle.
 • Potilastietojärjestelmään keräämme omistajasta seuraavat tiedot: omistajan nimi, osoite ja puhelinnumero sekä tarvittaessa sähköpostiosoite
 • Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille ilman kyseisen henkilön suostumusta pois lukien vakuutusyhtiöt mikäli asiakkaalla ja vakuutusyhtiöllä on sopimus keskenään